RIVM: 84 nieuwe Coronadoden

Het officiële dodental door het coronavirus is gestegen tot 4.795. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft in het afgelopen etmaal 84 sterfgevallen doorgekregen. Ook het aantal ziekenhuisopnames is gestegen met 84.

Het werkelijke aantal patiënten ligt hoger, omdat niet iedereen wordt getest. Bovendien zijn de cijfers niet helemaal actueel, omdat ziekenhuisopnames en sterfgevallen soms pas na een paar dagen worden doorgegeven.
Zeker negen mensen die in de zorg werkten, zijn overleden aan het coronavirus. Zes van hen hadden al gezondheidsklachten, van de drie anderen is dat niet bekend, meldt het RIVM donderdag.
Bij 13.884 zorgmedewerkers is het coronavirus vastgesteld. Van hen zijn 458 in ziekenhuizen opgenomen. Het gaat bijvoorbeeld om artsen, verpleegkundigen en huisartsen. Waar ze het virus hebben opgelopen, is niet bekend.

Natuurlijk er sterven mensen, maar er sterven altijd mensen zeker als ze al oud zijn. Zelf gaan wij ook dood nu ben je jong of nu ben je oud of niet gezond of krijg je een ongeluk niemand kan aan de dood ontkomen hoewel als je in God geloofd leef je eeuwig. hoe is corona nu echt aanwezig in vergelijking. (zie de link) uitleg over het Coronavirus )

Stop de verspreiding van Covid-19

  • Blijf thuis, zeker als je ziek bent.
  • Was vaak je handen met water en zeep.
  • Houd minstens 1,5 meter afstand als je buiten bent.
  • Beperk je fysieke sociale contacten.
  • Draag een mondmasker op het openbaar vervoer en op drukke openbare plaatsen.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *