Ze kon het niet aan

New Yorkse spoedarts kan overrompeling Coronacrisis niet aan en stapt uit het leven

Vandaag om 10:58 door Steven De Foer

New Yorkse spoedarts kan overrompeling coronacrisis niet aan en stapt uit het leven

Sinds de uitbraak van het virus stond dr. Lorna Breen in de loopgraven. Foto: Chris Leary

De zelfdoding van Lorna Breen, een spoed­arts uit New York, zet de stress bij het gezondheids­personeel in de Verenigde Staten extra in de schijnwerpers. “Ze probeerde zo goed mogelijk haar job te doen en dat heeft haar het leven gekost.”

schijnwerpers.

Dokter Lorna Breen (49) was volgens collega’s, vrienden en familieleden zowat de laatste persoon bij wie men suïcidale neigingen zou vermoeden. Ze stond bekend als sociaal, solidair en zorgend. Een levenslustig mens.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *