Dagboek 2e dag week 18

28-04 2020

Vandaag ben ik de dag weer vroeg begonnen, even nog niet lopen dus gewoon gelijk aan de slag. Vandaag gaan ze kijken hoe het komt dat de verpleeghuizen zo besmet zijn en wat er aan te doen valt.

De criminelen zijn nog steeds actief er is een container met medische goederen zoals mondkapjes en drugs gevonden, dus zelfs hier hebben ze ingangen. Gelukkig is de partij onderschept en de mannen gearresteerd die aan het overladen waren.

Dries Rolvink (zanger) probeerde gisteren bij de Koning binnen te komen, maar wat hij ook deed ook met camera erbij hij kwam niet binnen en heeft dus de Koning niet kunnen zien.

Natuurlijk was dit te voorzien de bejaardenhuizen en verpleeghuizen daar leven oudere mensen vaak de 70 al gepasseerd en op die leeftijd ben je voor ziektes bevattelijker, omdat het afweer systeem in het lichaam, naarmate je ouder wordt steeds zwakker word. Het is dus niet zo gek dat als er een virus word binnengebracht dat daar veel oudere bevattelijk voor zijn. Zoals we achteraf hebben kunnen zien. Onwenselijk veel zieken en veel overlijdens door of mede het virus.

Verpleeghuizen

Hoe is het toch mogelijk dat deskundigen die alles zo goed weten hier helemaal geen aandacht voor hadden? ja achteraf wel. Dat klopt wij hebben achteraf tijdens de crisis allemaal veel meer inzicht gekregen, daarvoor hoef je geen deskundige te zijn. Wat mij wel opvalt is dat er ongelofelijk veel deskundigen zijn opgestaan, ja achteraf. Waar komen die mensen toch vandaan?

President Trump is steeds nog bezig met het beschuldigen van anderen. Nu weer China, hij zegt dat hadden ze sneller kunnen stoppen die Chinezen, dan was niet de hele Wereld besmet.

In mijn ogen is dit een voorbeeld “van achteraf”. Ook nu is Trump achteraf een deskundige. Maar zoals we nu weten (achteraf) is dit allemaal te laat we hebben het vooraf niet kunnen voorkomen en dat betreft de hele Wereld.

De hele Wereld is dus niet zo intelligent als we wel doen lijken. Het gaat vaak om alleen maar praatjes en grootspraak, wie je ook neemt. De ministers de presidenten de deskundigen, vooraanstaande mensen. Op de TV, professor van Ranst België en Dhr. Jaap van Dissel, deden dit ook en nog velen meer.

Mijn conclusie

is dat zowel de ministers als de professoren regelmatig hun mening aanpasten, of in de volksmond gewoon meepraten met de situatie van dag op dag. En toch net doen alsof ze de wijsheid in pacht hebben. Niemand is op zijn standpunt blijven staan. Als voorbeeld werd er gezegd “mondkapje niet gebruiken” er werd verteld, het heeft geen nut het kapje te gebruiken. Maar nu is het tegenovergestelde waar. Wat is waar?

Normaal is het zo dat de wetenschapper leert van zijn fouten en constant zijn mening en ervaringen bijstelt door studie en de situatie op het moment. Een goede wetenschapper geeft dit ook toe. Zoals Jaap van Dissel dit halverwege zijn loopbaan op de televisie tijdens de crisis ook toegaf. Mooier zou zijn geweest dit al aan het begin te melden.

Het wijzen naar andere is natuurlijk het gemakkelijkst en ook verleidelijk,

Hoe het ook had kunnen gaan (maar dit is nu ook achteraf)

Bijvoorbeeld: er is een uitbraak van een schadelijk virus, wij weten niet hoe wij dit moeten aanpakken eigenlijk zouden wij allemaal mondkapjes moeten dragen maar deze zijn niet op voorraad. De ziekenhuizen hebben deze als eerste nodig en dan de bejaardentehuizen. we hebben ook geen plaatsen genoeg in het ziekenhuis. We hebben de ziekenhuizen laten zwemmen in hun problemen. we hebben ze niet geholpen. Wij vonden andere zaken zoals banken redden toen veel belangrijker. Daarom komen we nu mensen en bedden tekort! Hoe gaan we dit nu oplossen? Wij zoeken deskundigen met oplossingen om hier goed en zonder veel doden uit te komen. Wie kan ons helpen met kennis en oplossingen die wij zelf niet hebben!

De Regering Minister ………

Spread the love