Dagboek 1e dag week 18

Vandaag Koningsdag leuk dat wij nog steeds een Koning en Koningin hebben bij de weinigen landen die dit ook zo hebben.

Dadelijk gaat het filharmonisch orkest het Wilhelmus spelen voor de Koning via het concertgebouw, iedereen vanuit huis verbonden met de concertzaal. Het vieren met een toespraak vanuit huis den Bosch met de Koning en Koningin met de 3 prinsessen.

De Koning zegt graag weer het feest buiten te kunnen vieren en hij zei wat in het vat zit verzuurt niet.
Koningsfeest thuis hopelijk een onvergetelijke dag. Blijf thuis houd het gezond. Hij hoopt op de laatste viering vanuit thuis te vieren vanwege het Coronavirus.

De Koning drinkt thuis met zijn gezin een troost en toost drankje voor ons allemaal. De feestelijke gebeurtenis zou in Limburg Maastricht hebben plaatsgevonden, dit dan maar volgend jaar doen!


Leuke herinneringen op de televisie van de afgelopen jaren met Alexander als Koning, toch al weer heel wat afleveringen daarvan met nog veel jonger en kleinere prinsessen. wel leuk, als je dan nu Amalia ziet is ze behoorlijk volwassen geworden en ook een leuke verschijning. Ze doet al behoorlijk en spontaan haar toekomstige job. alle prinsessen zijn leuk en groter geworden. het was leuk om te zien. Ook het poseren tijdens de lezing van de Koning was aangenaam om naar te kijken. Het is een mooie en spontane familie. nog even iets over het verder nieuws.

Voor het eerst weer een vliegtuig uit Marokko met de Nederlanders die daar vast hebben gezeten met de Crisis. Dus iedereen weer blij, echter 3000 Nederlanders daar nog vastzitten omdat het vliegveld nu weer is gesloten.
Door al deze toestanden hebben de vliegtuigbouwers ook grote problemen om te overleven er volgen er nu al veel ontslagaanvragen.

John van Rest

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *