Dagboek 1e dag week 17

Goede morgen vandaag is er wat rust gekomen betreffende Corona . Er zijn wel verzorgers die ontslag hebben genomen omdat het te gevaarlijk is in verband met gebrek aan beschermings-materiaal.

Dhr. Gommers zegt dat wij nooit meer van het Coronavirus afkomen het zal altijd de kop blijven opsteken. Daarom is het van belang een tegenserum te hebben voor iedereen.

De Minister President Rutte geeft nog steeds zelf het bericht door zoveel mogelijk binnen te blijven en zeker niet een soort vakantie te plannen en bij elkaar komen niet te doen in het belang van anderen en jezelf. Het gaat echt om leven en dood.

Het is geen grap!

Er liggen 1400 mensen op de afdeling in het ziekenhuis, de verzorgers verplegen 3 mensen dat dan 1 op 3 het helpen is nog steeds heel zwaar werk. Maar ze doen het met liefde.

We moeten opletten dat er geen burn out gaat ontstaan in de verzorging.

Minister Hoekstra heeft het voor elkaar dat er 500 miljard euro ter beschikking is in Europa zolang de crisis daar is. Het is een humane actie voor de Europeanen. Maar wij helpen de anderen in de Wereld ook indien nodig!

Nog steeds gaat het met het mondkapjes maken erg langzaam. Het is nog niet goed geregeld door de Overheid daar moet nu toch echt wat aan gedaan worden.

Veel Kamerleden hebben hier steeds op gehamerd in de vergaderingen maar toch is er nog steeds geen de oplossing gevonden. Hier zien we dus, dat het zeker geen loos alarm was van de Kamerleden.

Betreffende de mensen die ontslag genomen hebben in de verzorging omdat het te gevaarlijk werken is zonder goede bescherming is zeer enstig.

Dat mag natuurlijk zo niet blijven doorgaan!

John van Rest

Spread the love