Dagboek 3e dag week 16

Goede morgen, de 3e dag in week 5 dat is toch wel al een lange tijd op non-actief. Hoelang gaan we dit nog volhouden, ik zelf kom nu tot de ontdekking dat ik het wel een beetje gehad heb met de Quarantaine. Wat gaan we doen? Ik bel vandaag nog met klanten om te informeren hoe zij er voor staan. vandaag wil ik vooruit.

De dag begint in ieder geval mooi zonnig en het wordt misschien nog warme dag. Koningsdag is verandert in Woningsdag, vanuit huis de Koning eren. Mooi is dat. Waar woningsdag vandaan komt? Wel een beetje vreemd, maar goed in deze tijd kan je van alles verwachten. Huizen tekort is natuurlijk nog steeds een probleem, of bedoelen ze vanuit huis werken en vieren en is het zo woningsdag. ik vind het allemaal een beetje vergezocht Ik heb er ook geen binding mee. Hoewel het is wel leuk.

De President Trump zet betaling aan Wereldgezondheidsorganisatie stop zegt hij.

‘Een van de gevaarlijkste en kostelijke beslissingen van de WHO was de rampzalige beslissing om zich te kanten tegen reisbeperkingen vanuit China en andere Naties. Ze waren zeer gekant tegen wat wij deden. Gelukkig was ik niet overtuigd en schortte ik de reizen vanuit China op. Waarmee ik talloze levens redde; duizenden en duizenden mensen zouden gestorven zijn’, zei Trump. 

‘Veel landen zeiden: “We gaan luisteren naar de WHO”, en zij hebben nu ongelofelijke problemen. De beslissing van andere landen om reizen te blijven toestaan, was een van de grootste tragedies en gemiste kansen van de begindagen.’

‘Gefaald’

‘Sinds de oprichting in 1948 heeft het Amerikaanse volk de Wereldgezondheidsorganisatie gul gesteund om de gezondheid van de wereld vooruit te helpen en vooral om globale gezondheidscrisissen te helpen voorkomen. Met de uitbraak van de Covid-19-pandemie zijn we diep bezorgd of de Amerikaanse gulheid wel op de best mogelijke manier is gebruikt.’

‘De realiteit is dat de WHO faalde om adequaat en tijdig informatie te verzamelen, controleren en transparant te delen. De WHO is gefaald in haar basisplicht en moet ter verantwoording worden geroepen. Ze heeft te veel fouten gemaakt. Het is tijd, na al die decennia.’

Indammen

‘Als de WHO haar job had gedaan om medische experts naar China te sturen om de situatie ter plaatse objectief te beoordelen en om China’s gebrek aan transparantie aan de kaak te stellen, dan had de uitbraak aan de bron ingedamd kunnen worden, met heel weinig sterfte’, zei Trump ook, waarmee hij suggereert dat de Wereldgezondheidsorganisatie ervoor had kunnen zorgen dat het virus de Chinese grens niet had kunnen oversteken. ‘Dat zou duizenden levens gered hebben en wereldwijde economische schade vermeden hebben. In de plaats daarvan, aanvaardde de WHO zomaar de verklaringen van China, verdedigde de acties van de Chinese overheid en prees ze zelfs China voor de zogenaamde “transparantie”. Ik denk het niet.’

‘De WHO heeft geen enkele van deze bezorgdheden behandeld of een serieuze uitleg gegeven waarin ze haar vele eigen fouten toegeeft.’

Ook Trumps persconferentie maandagavond passeerde niet onopgemerkt.

————————————————————————————————————

Dit Stopzetten zal niet bijdragen aan de goede afloop van deze Corona crisis. Maar ik denk Trump zal wel weer bijdraaien! Hij wil China straffen omdat ze slecht zijn omgegaan met hun probleem Corona informatie naar de Wereld , ze hebben het lang geheim willen houden ten koste van al de andere landen.

Maar laten we ook hand in eigen boezem steken, hoe goed hebben wij op de Corona virus gereageerd?

Goed laten we denken aan hoe gaan we verder met onze bedrijven en de toekomst. ik probeer nu vooruit te denken en een oplossing te vinden voor mijn werkzaamheden.

“Never let a good crisis go to waste”. Laat een goede crisis nooit verloren gaan.

Een uitspraak van Winston Churchill bij de oprichting van de Verenigde Naties kort na de Tweede Wereldoorlog

Haal uit deze crisis het mooie wat te voorschijn komt, zoek hiernaar als u het niet direct vindt, maar het is er altijd wel, blijf zoeken het is er. Hier kom ik nog even terug op de uitspraak van mijn schoonmoeder ” kijk ook eens naar de goede dingen van die mens.”

Spread the love