Dagboek 3e dag week 15

Goede morgen vroeg opstaan om te gaan lopen, daarna weer even wat schrijven. het is al mooi weer en de zonnebril kan al op dus gaan met die banaan…

Zo weer even gelopen 4,83 km a 11:44 km per uur. Het is heel wat warmer vandaag. Mooi zon staat voor geluk en vitamine D. Iedereen wat meer opgeruimd.

Vandaag even de dagindeling opstellen, vandaag ga ik even in de tuin werken en zien of ik daar de zitjes weer een beetje kan schoonspuiten met de hogedrukmachine. Ook de tegels even spuiten om weer spik en span te zijn.

Hanny mijn vrouw heeft de tuin regelmatig onderhanden genomen zoals snoeien en onkruid wieden. Vooral op het grindpad is het zwoegen daar staat steeds weer veel onkruid. De buurman kwam met een goedgekeurd verdelgingsmiddel voor Hanny om op de stenen te spuiten dat is wel wat makkelijker dan het onkruid er tussenuit te trekken. Hoewel natuurlijk wel wat milieu onvriendelijker. Hoewel ze zeggen het is biologisch gemaakt vergif.

De Regering is de lange nacht bezig geweest met vergaderen over wat ze moeten schenken of uitlenen aan Europa, Italië, Spanje. Ze hebben de vergadering via Internet gedaan de hele nacht met tussenpozen. Ze zijn er helaas niet uitgekomen!

Serieus wordt er nu toch aan een waarschuwingen APP gedacht. Gaat vooral om de privacy. Heel veel mensen willen de APP vrijwillig op de GSM downloaden en gebruiken, dus wat let de overheid om deze APP te gaan gebruiken.

Wuhan China is langzaam weer op gang aan het komen. De treinen rijden weer de mensen hebben wel hun mondkapje op. De kosten zijn enorm opgelopen in China, hoe gaan ze dit nu oplossen?

Om halftien is er een vergadering door de kamer georganiseerd over TOGS uitkeringen en ook samen met de deskundigen voor een briefing dit is een belangrijk onderwerp. Ook de smartphone APP zal besproken worden.

De huizenmarkt is van groot belang er is geen geld genoeg. De overheid zou hierop moeten ingrijpen om daar geld ter beschikking te stellen. Vooral aan de woningbouwverenigingen moet er een impuls worden gegeven.

Voor de detailhandel wordt er uitstel van sales/uitverkoop gemaakt dit om de verliezen wat te compenseren zodat het geen onderlinge strijdt gaat ontstaan.

Er is weer volop werk aan de winkel voor de start van het bedrijfsleven. De Overheid streeft ernaar begin Mei weer op te kunnen starten. Is er geen economie dan is het gevolg dat er inkomenstekort gaat ontstaan.

Spread the love