Gastenboek

Gastenboek Reactie

What people say?

Hier kunt u reageren op onze Site
maar ook wat u zelf kwijt wil en ons dan daarover wilt schrijven dit wordt dan direct op Side gepubliceerd.

  Spread the love

  Een gedachte over “Gastenboek Reactie

  1. Roeland Van der Sloten
   Deel 1

   De grote meerderheid van de mensen zegt in God te geloven.
   Maar in moderne tijden, vooral in Amerika en Europa, is het idee van God steeds vager en onzekerder geworden, zodat God voor velen een onbekende God is geworden. Velen zijn teleurgesteld in zijn schijnbaar afwezig zijn, het ongeïnteresseerd zijn, zijn veraf zijn. Eigenlijk wat we zelf allemaal een beetje zijn , projecteren we op deze GOD en maken we van hem wat onze eigen idealen zijn.

   Met dit schrijven hoop ik dat voor sommigen de volgende uitdrukking van Paulus kan worden vervuld: “Want toen ik langsliep en uw toewijding aanschouwde, vond ik een altaar met deze inscriptie voor de onbekende god. Wie daarom onwetend aanbidt, Hem verklaar ik u. ” (Handelingen 17:23.) meer lezen ga naar Gastenboek/Reactie (op deze site) / Tot de Heer komen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *