Dagboek 1e dag week 15

Maandag, vandaag weer een dag. Vanmorgen weer aan snelwandelen gedaan 55 minuten was weer fijn te doen. Het is mooi weer vandaag de zonnebril was in de vroege morgen al nodig. Weer 4.8 km gelopen en ook weer wat meer mensen tegenkomen tijdens het wandelen. De auto’s zijn ook weer meer onderweg. Is dit dat men wat makkelijker met de situatie omgaat of lijkt het maar zo?

Ik hoop dat iedereen zich aan de regels wil houden en geen risico’s neemt op gevaar van besmetting.

De mededelingen op de TV worden langzaam aangepast met de kennis die we nu onderhand hebben gekregen. Langzaam hoor ik ook al dat we toch later overgaan op mondmaskers om besmetting te voorkomen. Hoewel dit in het begin werd ontraden door de deskundige die toen nog vertelde dat het niet nuttig was om mondkapje te gebruiken. Dit heeft zoals we nu zien te maken met het moeilijk bemachtigen van die mondkapjes de aanvoer hiervan is niet voldoende.

Zo langzamerhand beginnen de mondkapjes binnen te stromen en worden deze in eigenland ook al gemaakt door sommige fabrieken om dit tekort te kunnen oplossen. Maar voorlopig zijn de beschermmiddelen nog hard nodig in de verzorging en ziekenhuizen.

Langzaam is op de TV te zien en te horen dat men zich al wat meer uitlaat over de Economie die zo hard wordt getroffen. Hoe we dit met z’n allen moeten aanpakken en hoe deze economie weer op gang kan worden gebracht als de Corona virus is bedwongen.

Vandaag dus nog steeds niet buiten, werken, zaak of naar klanten gaan, hoelang gaat dit nog duren?

Ik probeer mensen te vinden die mee willen schrijven om andere te kunnen helpen met nuttige tips en leuke mededelingen of wijze ondersteuning, dus laat u niet tegenhouden ons te helpen?

Kom tot de ontdekking dat U wijze, leuke, of nuttige bijdragen kunt leveren tot vreugde van de mens in kleine of grote nood, tijdens deze Coronacrisis.

Spread the love