Dagboek 3e dag week 14

Woensdag 1-04   2020

Dagboek 3e dag na 3 weken

Dagboek Door admin

Wakker? Goedemorgen België, Nederland allemaal.

Ja het is weer een dag. Ik hoor net dat VS denkt aan honderdduizenden mensen die het slachtoffer worden, De President zei als de mensen zich niet aan de regels houden kunnen er wel een miljoen mensen overlijden door het virus.

Dat is toch wel even slikken, kunnen wij er wat aan doen? Zelf kunnen we alleen zoveel mogelijk helpen als we gezond en niet te oud zijn. Het is wel een naar gevoel dat ik zelf niet echt iets kan doen.

Kleine kinderen worden helaas ook getroffen wereldwijd buiten de oudere mensen. wanneer komt het antivirus om genezen te vergroten? hoelang gaat dit nog duren. Zijn er nog medicijnen genoeg en is er ook voldoende beademingsapparatuur?

Er zijn fabrieken die hun fabriek omschakelen om apparatuur voor beademing te gaan maken zelfs Tesla is daar mee bezig, dat is goed en tegelijkertijd geeft dit ook overleving voor dit soort fabrieken. Het brengt nogal wat teweeg in de Wereld.

Ik zie en hoor op de TV dat de mensen zich goed gedragen en ook in het algemeen vriendelijk tegen de politie zijn als ze elkaar tegenkomen.

Wat gaan we deze dag doen, wetende dat we nog lang niet normaal kunnen leven of werken, ik moet nu wel echt hierover gaan nadenken.

Als ik het weet, ga ik dit ook delen. Voor allereerst kijk ik gedeeltelijk naar de TV en pas ondertussen de websites aan die ik online heb staan, die geeft altijd nog wel wat goede ideeën.

Zelf in deze dagen is misleiding via online misdadigers behoorlijk aan het ontwikkelen, dus let enorm goed op dat u daar niet het slachtoffer van wordt. omdat er nu steeds meer via de online moet gebeuren worden we daar allemaal steeds meer mee geconfronteerd.

John van Rest

Spread the love