De beleving van het thuisblijven

Goedemorgen,

Dit is nu al de 3e week thuis een geheel ander ritme hoe beginnen met de dag. Normaal ga ik in de vroegemorgen 2 a 3x per week snelwandelen. Gelukkig is dit nog steeds mogelijk.

Dus na een goede wandeling weer fris terug en dan is het achter de PC voor het thuiswerk. Gelukkig is het mogelijk om nog telefonisch met mensen in contact te komen, ook is Skypen nog meer naar voren gekomen. Normaal skype ik met verschillende mensen van het bedrijf waar ik voor werk, 1 a 2 x per week en ook met vaste relaties en zakenvrienden was dit al een beetje normaal omdat we ver van elkaar af zitten.

Maar met nieuwe klanten in de Regio en de bestaande klanten is het wat lastiger communiceren. Ook een handicap is dat je de bedrijven niet kunt bezoeken persoonlijk. Om producten te verkopen je bekend maken bij nieuwe [prospecten] klanten is toch al jaren een zeer persoonlijke zaak en vergt kwaliteit van de verkoper om nieuwe relaties en vertrouwen te winnen. daar moet nu een andere techniek op gevonden worden en toegepast.

Ik hoor net dat er televisie presentatoren zijn die een programma hebben samengesteld om met elkaar te kunnen communiceren via te GSM met beeld, beeldbellen wat tegenwoordig al meer dan 5 jaar op de markt is, steeds beter van kwaliteit is geworden. [beeldtelefoon]. Ze gaan een programma samenstellen om dit met GSM beeld te laten zien en zo te communiceren. Dit zal zeker nieuw zijn, dus maar even bekijken wat dit gaat worden.

Wij hebben verschillende Websites gemaakt om onze producten en diensten online bekend te maken, we hebben een producten webwinkel gemaakt ingevuld en online gezet om zo de klanten tegemoet te komen de producten makkelijk bij ons te kunnen [ACT-machinery.bv] bestellen in Joure. Het gaat hier veelal om de slijtdelen van de plasma en laser bronnen voor de snijmachines.

De tijden zijn flink veranderd door deze situatie en het is wennen, Wij hopen dat het snel weer normaal gaat worden, maar ondertussen proberen we wel nuttig werk te kunnen doen om zo onze zaken goed te laten verlopen.

U kunt ons vinden op de Sites shop.act-machinery.com www.actwebschop.nl www.pijplasklemmen.eu www.rebotech.eu www.corona-missie.com

Ik probeer regelmatig verslag uit te brengen met het starten van weer een nieuwe dag tijdens deze Coronacrisis.

John van Rest

Spread the love