Dagboek 1e dag week 14

Hier ben ik gestart met een dagboek te gaan bijhouden omdat ik nu zelf ook echt vastzit thuis en mijn normale werkzaamheden zo was klanten bezoeken en afspreken met nieuwe klanten niet meer mogelijk dus moet ik mij oriënteren op gericht thuiswerk doen, website bijhouden en nu de nieuw geplaatste website Corona-missie.com gaan onderhouden.

Maandag, vandaag weer een dag. Vanmorgen weer aan snelwandelen geweest 55 minuten was weer fijn te doen. Het is mooi weer vandaag de zonnebril was in de vroege morgen al nodig. Weer 4.8 km gelopen en ook wat meer mensen tegenkomen tijdens het wandelen. De auto’s zijn ook al meer onderweg. Is dit, omdat men wat makkelijker met de situatie omgaat of lijkt het maar zo?

Ik hoop dat iedereen zich aan de regels wil houden en geen risico’s neemt op gevaar van besmetting.

De mededelingen op de tv worden langzaam aangepast met de kennis die we nu onderhand hebben gekregen. Langzaam hoor ik ook al dat we toch later overgaan op mondmaskers om besmetting te voorkomen. Omdat dit in het begin werd ontraden door de deskundigen die toen nog vertelde dat het niet nuttig was om mondkapjes te gebruiken. Dit heeft zoals we nu zien te maken met het moeilijk bemachtigen van die mondkapjes de aanvoer hiervan is niet voldoende.

Zo langzamerhand beginnen de mondkapjes binnen te stromen en worden deze in eigen land ook al gemaakt door sommige fabrieken om dit tekort te kunnen oplossen. Maar voorlopig zijn de beschermmiddelen nog hard nodig in de verzorging en ziekenhuizen.

Langzaam is op de tv te zien en te horen dat men zich al wat meer uitlaat over de Economie die zo hard wordt getroffen. Hoe we dit met z’n allen moeten aanpakken en hoe deze economie weer op gang kan worden gebracht als de Coronavirus is bedwongen.

Vandaag dus nog steeds niet buiten, werken, zaak of naar klanten gaan, hoelang gaat dit nog duren?

Ik probeer mensen te vinden die mee willen schrijven om andere te kunnen helpen met nuttige tips en leuke mededelingen of wijze ondersteuning, dus laat u niet tegenhouden om ons te helpen?

Kom tot de ontdekking dat U wijze, leuke, of nuttige bijdragen kunt leveren tot vreugde van de mens in kleine of grote nood, tijdens deze Coronacrisis.

Spread the love