Virus HIV Nobel winnaar Luc Montagnier

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, de man die in 1983 hiv ontdekte en daarvoor de Nobelprijs kreeg, beweert dat het nieuwe coronavirus niet van natuurlijke oorsprong is en in een laboratorium is ontstaan. Montagnier, die niet vies is van enige polemiek en notoir , claimt dat Covid-19 per ongeluk uit een lab in Wuhan is ontsnapt. Hij deed de uitspraken bij de Franse zender CNews.

Voor de site Pourquoi Docteur ging hij daar nog dieper op in. “Met mijn collega, biowiskundige Jean-Claude Perez, heb ik de soort van het genoom (genetische samenstelling van een organisme, nvdr.) van dit virus nauwkeurig geanalyseerd.” Volgens de professor bevat SARS-CoV-2 fragmenten van het hiv-virus. “Maar die kunnen onmogelijk van een patiënt afkomstig zijn”, aldus Montagnier nog die vindt dat de theorie over de vismarkt als oorsprong van het virus een “mooi verhaaltje” is.

het verhaal

Spaanse griep kostte het leven aan 282.165 Belgen

De ‘moeder aller pandemieën’ die onder de mat geveegd werd

Bij het einde van de Eerste Wereldoorlog stierven bijna 300.000 Belgen aan de Spaanse griep, veroorzaakt door het N1H1-virus. Deze verre voorloper van het nieuwe coronavirus verdween samen met zijn slachtoffers in de geschiedenis.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *